Η Attica House με έντονη παρουσία στο χώρο του Real Estate δραστηριοποιείται κυρίως στα Βόρεια & Ανατολικά Προάστεια της Αττικής. Απαρτίζεται από έμπειρα διοικητικά στελέχη, γραμματειακή υποστήριξη καθώς επίσης και από έμπειρους με γνώση «Συμβούλους Ακίνητων» ικανούς να διεκπεραιώσουν με επιτυχία την ανάγκη μίσθωσης/εκμίσθωσης, αγοράς/πώλησης ή εκτίμησης οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων ή οικοπέδων.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης της προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας καριέρας στον χώρο του Real Estate σε περιορισμένο αριθμό ατόμων που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον χώρο αυτό ως «Σύμβουλοι Ακινήτων». Προσφέρονται ιδιαιτέρως ικανοποιητικοί όροι συνεργασίας και αποδοχών με προμήθεια σε άριστο εργασιακό περιβάλλον. Οργάνωση για την ανάπτυξη πελατειακής Βάσης με προοπτικές εξέλιξης και ευέλικτο ωράριο. Συνεχής καθοδήγηση, εκπαίδευση και επιμόρφωση από έμπειρα στελέχη.

Ο χώρος του Real Estate είναι πολύ ανταγωνιστικός και απαιτεί γνώση, επαγγελματική προσέγγιση, οργανωτικό ήτα, διάθεση προσφοράς στον άνθρωπο αλλά και την ειλικρινή αντιμετώπιση των αναγκών του. Αυτό είναι και το προφίλ των ανθρώπων που θα θέλαμε να συμπεριλάβουμε στο δυναμικό μας. Να εξελιχθούν μαζί μας αλλά κι εμείς μ’ αυτούς στα πλαίσια μιας συνεργασίας που θα έχει διάρκεια και αμοιβαία οφέλη.

Για αποστολή βιογραφικού και επικοινωνία μαζί μας:

Τηλ.: 210 6008005
Email: [email protected]

Loading...